2010...

12:52 AM Edit This 0 Comments »






salam buat sumer...
hr ni kite dah msuk ke thun 2010... sooo.... adkh sgle y korg plan last year tlh t'laksane ataupun msih byk lg p'kare2 y t'gendala dek kerana mslh2 teknikal y x dpt dielakkan.. manusia hanya merancang...namun, DIA lebih mengetahui segala2nya...kan.. jadik...untuk thun y bru ni...same2lah kita mendoakan agar segalanya berjln dgn lancar... rindulah kt limbat nih..dlm agak 2 blan jgak dah rsenye kite sumer berpisah... entah ape citer terbaru masing2...kannnn.... y aku sllu jmpe kat facebook 2 taw gaklah ckit2 info pasal korg...hehehee... hope xde y terase eakkkk...hahahaha... biler gaknye nih nak jmpe blik... ak rse tarikh convo 2 cam lmbt sgt jer kann.... ape pun ak doakan agar kwn2 aku sentiase sihat n hepi sllu... smge ape y korg impikan akan jadi kenyataan... hmmm... to======
>herliana = love u always n friendship that will never be replace...cepat2 tawen tau...
>nurmadzlina = love u forever n tanx for being my good listener...masih mencari ke?...

>noryani = love u with full of my heart n sory 4 the past...hepi sgt dpt jadik kwn rapat ko...
>aini = lot of love n tanx for the good advise...t'ingin nak dpt anak sedare baru nih...

>mohamad rajuddin = semoga dpt jadik papa xlme lg..hehehe...kami sumer ni t'ingin nk dpt ank sedare lagi....hehehhe.....may all ur dream come true...
>mohd shahlan = xleyla ckp love kat ko...hehhee...tp, ak sayang ko..tanx 4 the sweet memory n helping me.....

>khairul azhar = sayang kat ko gak....tanx 4 ur help n gud luck...jadiklah seorg y setia n belajar dr kesilapan lalu...
>syed saud ali syah = tanx 4 the advise n helping me in doing any task...hehehe...byk y ak bljr dr ko...
>nur hasmaizatul nadrah = sayang kamu....tanx 4 the friendship n hope this will never end...kakak kite ni biler nk kawen...hehhee..
>nor alini = jadiklah seorang insan y pandai m'hargai org lain...dan jgn sangka org y ade dekat dgn kite 2 adlh sgla2nya bg kite....
>norhasyiah = rindu kat gurauan ko...hehhe...gud luck in ur life..hope sumernye b'jln dgn lancar..
>shandy william = kat mane skrg...hope sumernye ok...ade mse nnti kite jmpe lg...bleh main pantai..hehehe...

>wendy = dah jadik manager ke skrg...may all ur wish come true...
>erni harlina = haaaa....kamu dah tau kat mne...enjoy ur job n ur life....jmpe dlm facebook...hehheee...
>kelvin sabrino alberto = sblm ak luper sama kamu...kat mane skrg...sumernye ok?...hope all in the good position...gud luck...


ok....
orait...harap2 dpt reunion dlm mse t'dekat ni eh...hahahhaaa...kat atas 2 plak pic ak kat danga bay celeb new year....yuhuuuuuu....hepi new year everybody...

0 comments: