"Hepi ToGeThEr"

11:06 AM Edit This 0 Comments »
mmm...mcm2 kan hidup nie. cth ktowg 16 owg nih... ktowg juz go on hidup ktowg as a student n try to make life's hepi even ader mcm2 criter suke duke yg hanye ktowg jer y rase... bak kate pepatah, berat mate memandang, berat lg bahu y memikul. tp ktowg tetap tabah. Biarlah ape juga dugaan dan ujian y dtg n ape pun kesilapan serta kekilafan y ktowg penah tempuh tp ktowg xkan jdkan p'kr tu sbg pematah semangat...

Ape pon t'jd ktowg percaya dan yakin semua adalah ujian hidup bg kami dlm menimba ilmu. Bkn aje ujian jwp peksa taw...lebih besar dr tu ialah ujian hidup...biarlah ape pun terjadi kami tetap akan bersatu hati. Pesanan mak dan ayah serta pensyarah2 y x putus2 menasihat supaya ape2 y nak dilakukan jg name baik diri, agama, bangsa & negara....

walaupun kmi xla baik2 sgt haha... tp kami hormat pd pensyarah2 kami dan sayang mereka semua walaupun kdg2 biasalah ade sedikit perbezaan pendapat dan sbgainya mse mula2... kate org xkenal maka x cinta. kenalilah kami tentu akan jato cinta pd kls yg penuh ceria dan berwarna-warni nie he3....

Kami berminat untuk bercerita tentang kehidupan kami dgn dikenali sbg limbat and keli team kerana keunikan y ada perlu dikongsi. Kite nie manusie biase... kena la saling kenal mengenali dlm proses pembelajaran tentang hidup...barulah kita akan dpt mcm2 pengetahuan. Yg baik kite jdkan tauladan, jika sebaliknye pulak kite jdkan sempadan.

Urmmmm teringat kata-kata dr Hamka...katanya org y berfikiran rendah gemar berckp tentang owg lain..so ktowg nih sebenarnyer terlalu buzy untuk berckp psl owg lain...ktowg hanyer berminat criter psl ktowg jew huhuhu...cau cin cau...tata.. titi... titu...huhu...calo beteh!

0 comments: